Teknoloji

HP DeskJet Ink Advantage yazıcı serisini tanıttı

HP, ”daha uygun fiyata, daha çok baskı” sloganı ile DeskJet Ink Advantage yazıcı serisini tanıttı. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 80 ülkede satışa sunulan DeskJet Ink Advantage yazıcı serisi ile HP, hem kişisel hem de kurumsal baskı çözümlerindeki grafiğini arttırarak sürdürmeyi hedefliyor.

HP’nin DeskJet Ink Advantage yazıcı serisini tanıtmak için düzenlediği etkinlikte konuşan HP Baskı ve Kişisel Sistemler Grubu Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, baskı sistemlerinde HP’nin Türkiye’de gösterdiği başarıdan ötürü memnun olduklarını ve de sektör lideri olarak tüketicilere yenilikler sunmaya devam etmek istediklerini dile getirdi.

Ayık, giderek büyüyen Ink Advantage portföyü ile müşterilerine kalite ve güvenlikten ödün vermeden daha ucuz çözüm imkanları sunduklarının altını çizdi. Ink Advantage serisinin yeni ürünlerinin sadece bireysel kullanıcılara ek olarak küçük işletmelere de hitap ettiğini söyleyen Ayık, Ink Advantage serisinin yeni üyelerinin maliyet dışında kullanımda da kolaylık sağladığını vurguladı.

Ink Advantage serisine  hatrı sayılır sayıda yeni yazıcı dahil eden HP, her cihaz ile farklı ölçeklerdeki ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefliyor. Başlangıç seviyesi olarak nitelendirilebilecek  HP 2515 All-in-One düşük maliyete yüksek baskı kalitesi imkanı sunarken, bir üst modeli olarak nitelendirilebilecek HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One ise kolay kurulum özelliği ile baskı, tarama ve kopyalama işlemlerini oldukça kolay bir biçimde yapma fırsatını sunuyor. Serinin diğer üyeleri olan 3515, 3525 ve 5525 e-All-in-One’da ise kablosuz yazdırma özellikleri ön plana çıkmakta. 4615 All-in-One ve 4625 e-All-in-One  ise standart özelliklerine ek olarak, yüksek enerji tasarrufları ile dikkat çekiyorlar. 3525 ve 5525 e-All-in-One’da bulunan mobil cihazdan kablosuz yazdırma özelliği de HP’nin yeni teknolojiler arasında yer alıyor. İlgili kısmındaki bağlantı aracılığı ile HP’nin yeni Ink Advantage serisi yazıcılarına dair daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER