Teknoloji

HP Autonomy’yi satın alma işlemlerini tamamladı

HP Autonomy’yi satın alma işlemlerini tamamladı
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

HP Autonomy’yi satın alma işlemlerini tamamladı

HP, geçtiğimiz ağustos ayında Autonomy adlı şirketi satın alacağını duyurmuştu. Kurumsal bilgi teknoloji şirketinin satın alma işlemleri hisse başına 25.50 pound’luk fiyat karşılığında tamamlandı.

HP, Autonomy’nin tamamen ayrı bir kol olarak işlemesine izin verecek. Kurucusu ve CEO’su Dr. Mike Lynch şirketi yönetmeye devam edecek, ancak bununla birlikte HP’nin yeni CEO’su Meg Whitman‘a rapor verecek. HP’nin çiçeği burnunda icra kurulu başkanı Meg Whitman “Müşterilerimize en zorlu IT problemlerini çözmek konusunda yardımcı olmaya kendimizi adadık.” diye konuştu. Whitman, yapılandırılmış ve yapılandırılmamış verinin büyümesinin ve bunun değerinin çözülmesinin müşteriler, kurumlar ve devletler için tek büyük fırsat olduğunu vurguladı. Autonomy’nin söz konusu verinin sezme, kavrama ve daha iyi karar verme gibi konularda itici güç olmasını sağlayacak şekilde yönetilmesi ve genişletilmesi hususunda yeteneklerini önemli derecede arttıracağına dikkat çekti.

İlgili – HP

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.