Manşetler

HP 2011 model Envy 14 ve Pavilion dv4 dizüstü bilgisayarları ve Mini 210 netbook’u tanıttı – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

hp-envy-14-rear-right-back-on-whiteHP’nin genel kullanıcı kitlesine yönelik 14 inç’lik dizüstü bilgisayar serisi Sandy Bridge işlemciler ve yenilenmiş bir tasarımla tekrar karşımıza çıkıyor. 14 inç’lik Pavilion dv4 modeli Imprint adı verilen tasarımı ve CoolSense teknolojisini bünyesinde barındırıyor ve mavi renk seçeneğiyle birlikte geliyor. 18 Mayısta yurtdışında piyasaya çıkması beklenen bu cihazın fiyatı 600$’dan başlıyor.

HP’nin netbook’u Mini 210 da elden geçirildi. Köşeden köşeye 10.1 inç uzunluğunda ekrana sahip olan bu netbook yeni bir touchpad, 8.8 saate kadar çalışma ömrü sunan altı hücreli batarya ile birlikte geliyor. Mevcut Mini 210 modeline göre pek bir değişiklik yok, ancak HP’nin dizüstü bilgisayar serisinde yer verdiği Beats Audio hoparlörleri artık netbook’a da yerleştirdiğini görüyoruz. 15 Haziranda yurtdışında piyasaya çıkması beklenen HP Mini 210 fiyatı 300$’dan başlıyor. Daha canlı renklerden bir tanesini tercih etmek isteyenlerin bir 30$ daha ödemeleri gerekecek.

Son olarak HP’nin üst sınıfa yönelik Envy 14 dizüstü bilgisayarı da Sandy Bridge CPU seçenekleri ve USB 3.0 desteğiyle yenilendi. Yeni HP Envy 14, Optik sensörleriyle kullanıcının çoklu dokunmatik hareketlerini analiz eden trackpad’i sayesinde daha gelişmiş bir dokunma deneyimi sunuyor.

HP’nin yeni cihazlarına ait fotoğrafları aşağıdaki galerilerde bulabilirsiniz.

Galeri: HP Pavilion dv4
[nggallery id=554]

Galeri: HP Mini 210
[nggallery id=555]

Galeri: HP Envy 14
[nggallery id=556]

İlgili – HP

İLGİLİ HABERLER