Eğlence

House of the Dragon’un ilk bölümü HBO Max’in YouTube kanalından izlenebiliyor

house of the dragon

HBO’nun Game of Thrones dünyasından bir hikayeyi anlattığı House of the Dragon dizisi kısa süre önce izleyicilerle buluşmuştu. Şimdiye kadar iki bölümü yayınlanan dizinin ilk bölümü artık HBO Max’in YouTube kanalından ücretsiz olarak izlenebiliyor.

HBO’nun yeni dizisinin ilk bölümünü YouTube’a ekleme kararının zamanlamasının ilgi çekici olduğu söylenebilir. Amazon Prime Video’nun merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power’ın ilk iki bölümü bugün itibarıyla yayınlanmış durumda. HBO’nun bu hamleyle spot ışıklarını The Rings of Power’ın üstünden biraz olsun çekmeye çalıştığı söylenebilir.

House of the Dragon ilk bölümüyle büyük ilgi görmüştü. Sadece ABD’de 10 milyona yakım kişi dizinin ilk bölümünü yayınlandığı sırada canlı olarak izlemişti. YouTube hamlesinin de zaten diziye yönelik yüksek ilgi ve heyecanı biraz daha artıracağı söylenebilir.

House of the Dragon dizisinin henüz Türkiye’de resmi bir yayıncısı yok. Dolayısıyla YouTube, ilk bölümün yasal yollarla izlenebilmesi için tek seçenek durumunda. YouTube’a yüklenen bölümde Türkçe olmasa bile İngilizce altyazının mevcut olduğunu ve videonun yaş kısıtlaması nedeniyle sadece YouTube üzerinde izlenebildiğini de belirtelim.

İLGİLİ HABERLER