EğlenceManşetler

House of Cards’ın son sezonundan ilk görüntüler geldi

house of cards 6. sezon

house of cardsHouse of Cards, Netflix’in bugünkü popülaritesine ulaşmasında büyük rol oynayan orijinal yapımlar arasında bulunuyor. 2013’te izleyicilerin karşısına çıkan dizi, ünlü oyuncular Kevin Spacey ve Robin Wright’ın gösterdiği performans ve Amerikan siyasetinin kirli yüzünün anlatıldığı hikayesiyle büyük ilgi görmüştü. Bu ilgi, diziye Altın Küre ve Emmy’lerde de zafer getirmişti.

Ancak dizinin geçtiğimiz yıl yayınlanan beşinci sezonunun ardından her şey bir anda değişmişti. Oyuncu Anthony Rapp, dizinin yıldızı Kevin Spacey’in bundan yıllar önce kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti. Rapp’in olay sırasında 14 yaşında olması ise iddiayı daha vahim bir boyuta taşımıştı. Rapp’in iddialarına karşı ilk başta yanıt vermeyen Spacey, bir süre sonra Rapp’e karşı uygunsuz olarak kabul edilebilecek davranışlarda bulunmuş olabileceğini belirterek özür dilemişti.

Ancak bu özür durumu düzeltmeye yetmemiş ve Spacey hakkında bu sefer House of Cards dizisinin yapım ekibi içinden başla taciz iddiaları yükselmişti. Krizin patlak vermesinden kısa bir süre sonra dizinin altıncı sezon hazırlıklarını durduran Netflix ve yapımcı MRC Studios, bir süre sonra dizinin altıncı sezonuyla birlikte sona ereceğini ve yeni sezonda Kevin Spacey’in olmayacağını duyurmuştu. Netflix, Spacey ile yaptığı ve henüz yayınlamadığı başka projelerini de iptal etmişti.

Dizinin Spacey’siz son sezonunda hikayenin merkezinde Robin Wright’ın canlandırdığı Claire Underwood karakterinin olacağı da daha önce açıklanmıştı. Bayan Underwood’un hikayesinin “#MyTurn” (Benim Sıram) etiketiyle anlatılacağı yeni sezona ait ilk görüntüler Netflix tarafından paylaşıldı.

Paylaşılan iki fotoğrafta Robin Wright dışında bir oyuncuyu görülmüyor. Fotoğraflardan yeni sezona dair bir ipucu yakalamak da mümkün olmuyor.

House of Cards final sezonu bölümleriyle 2018’in sonlarında Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER