Eğlence

House of Cards Sezon 5 bölümleri Netflix’e geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

house of cards sezon 5Netflix’in en popüler yapımlarından olan House of Cards’ın Türkiye’de de ciddi bir hayran kitlesi bulunuyor. Frank ve Claire Underwood’un Beyaz Saray’da kalma mücadelerini konu eden Sezon 5 bölümleri nihayet Netflix’e geldi.

Aslında House of Cards Sezon 5 bölümleri 30 Mayıs tarihinde Netflix’e gelmişti. Ancak dizinin Türkiye’deki yayın haklarında öncelik Digiturk’te olduğu için, beşinci sezon bölümleri yurt dışıyla aynı anda Netflix’e gelmemişti. Bunun yerine  yeni bölümler öncelikle Digiturk’ün dizi kanalında yayınlanmış, ayrıca beIN Connect platformu üzerinden de internet üzerinden izlemeye açılmıştı.

Netflix, haftalar öncesinden House of Cards Sezon 5 bölümlerinin 16 Temmuzda yayınlanmaya başlayacağını açıklamıştı. Zaten geçtiğimiz hafta içinde de kontrol ettiğimizde beIN Connect’te tüm sezon bölümleri yerine sadece son sezonun son birkaç bölümü platformda yer alıyordu.

Popüler dizinin yeni sezon bölümlerini izlemek için Netflix’e gelmesini bekleyenler nihayet muratlarına ermiş oldular. Dizi internet üzerinden izlenebildiği gibi, çevrim dışı izlemek için indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER