Teknoloji

House of Cards dördüncü sezon fragmanı yayınlandı

house of cards

Netflix, başrolünde en iyi erkek oyuncu Oscar’ına sahip Kevin Spacey’nin olduğu House of Cards’ın dördüncü sezonunun bir dakikalık fragmanını yayınladı. Fragmanda izleyiciler, ilgisiz ve kayıtsız bir kamuoyunun hoşuna gidecek ifadeler barındıran bir siyasi laf kalabalığı duyuyor. Bu konuşmalar esnasında Spacey’nin canlandırdığı Frank Underwood karakterinin kötü ve psikozlu davranışları görülüyor.

Fragmanda Frank Underwood’un “FU America” isimli seçim kampanyası çerçevesinde dile getirdiği “Hakettiğimiz liderler tarafından yönetildiğimiz söylenir.” cümlesi dikkat çekiyor. Underwood, Amerika’nın nasıl bir lideri hakettiğini tanımlamaya devam ederken, izleyiciler Frank Underwood’un bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm kötü eylemleri bir kez daha hatırlama imkanına kavuşuyor.

Netflix, House of Cards reklamlarında ABD’deki mevcut siyasi atmosferden faydalanma konusunda da elini korkak alıştırmıyor. ABD’de de televizyonda yayınlanan bir Cumhuriyetçi başkanlık münazarası sırasında “FU2016” reklamı gösterilmesi, izleyicilerin dikkatinin biraz daha fazla çekilmesini sağlıyor.

House of Cards dördüncü sezon bölümleri, 4 Marttan itibaren Netflix izleyicileriyle buluşacak.

İLGİLİ HABERLER