EğlenceManşetler

House of Cards 6. sezon yayın tarihi belli oldu

house of cards 6. sezonHouse of Cards 6. sezon bölümleriyle izleyicilerine veda edecek. Son sezonu öncesinde ciddi sarsıntılardan geçen dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı, Netflix tarafından açıklandı. Netflix’in ilk orijinal dizi projesi olan House of Cards’ın son sezon bölümleri 2 Kasım itibarıyla izleyicilerle buluşacak.

Sevilen dizinin son sezonunun diğerlerinden farklı olacağı ise şimdiden bilinen bir gerçek. Başrol oyuncularından Kevin Spacey’in yokluğunda hikayenin odak noktasında Robin Wright tarafından canlandırılan Claire Underwood olacak.

Netflix Kevin Spacey hakkındaki taciz iddialarının ardından usta oyuncuyu dizinin kadrosundan çıkarmıştı. Bir süre dizinin yeni sezon bölümlerinin yayınlanamayacağı düşünülse de, fazla zaman geçmeden çekim hazırlıkları başlamıştı.

Kevin Spacey tarafından canlandırılan Frank Underwood karakterinin hikayeden nasıl çıkarılacağı henüz bilinmiyor. Kendisine ne olduğunu görmek için yeni sezonunun ilk bölümünü beklemek gerekiyor. Frank Underwood karakterinin yokluğunun dizinin hikaye anlatımına nasıl bir etki yapacağı da merak ediliyor. Frank’in zaman zaman doğrudan kameraya bakarak izleyiciyle konuşmasının yerini nasıl bir tarzın alacağı da yeni sezonla birlikte görülecek. Frank Underwood’un siyasette yükselmek ve yerini korumak için yaptığı şeyler yerine neyin anlatılacağı da merak edilen noktalar arasında bulunuyor.

Frank Underwood karakterinin yokluğunun nasıl anlatılacağını görmek bile House of Cards 6. sezon bölümlerini heyecanla beklemek için yeterli bir sebep olarak tanımlanabilir. Buna ek olarak, Robin Wright’ın Claire Underwood karakterindeki etkileyici performansı da dizinin kalite çıtasının düşmeyeceği yönünde bir garanti olarak değerlendirilebilir.

İLGİLİ HABERLER