EğlenceManşetler

House of Cards 6. sezon Türkiye’de önce Digiturk ve BeIN Connect’te

house of cards 6. sezon

Netflix’in beğenilen dizilerinden House of Cards, 6. sezonuyla birlikte izleyicilere veda ediyor. Kevin Spacey’nin olmadığı, onun canlandırdığı Frank Underwood karakterinin öldürüldüğü son sezonda tüm yük, Robin Wright‘ın canlandırdığı Claire Underwood‘un üstüne binmiş olacak.

House of Cards’ın 6. sezonunun 2 Kasım’dan itibaren Netflix’te yayınlanmaya başlayacağının biliyoruz. Ancak Türkiye için durum aynı şekilde olmayacak. Zaten Netflix Kasım 2018 içerikleri içinde resmi olarak bu dizi geçmiyordu.

Tıpkı geçen sezon olduğu gibi, House of Cards’ın son sezonu da Netflix’ten önce Digiturk‘e ve onun çevrimiçi içerik platformu BeIN Connect‘e gelecek. 2 Kasım’da, yeni sezon bölümlerinin yayına girmesinin hemen ardından, 3 Kasım’dan itibaren dizinin bölümlerini Digiturk’ün BeIN Series Drama kanalında izlemek mümkün olacak. Aynı zamanda BeIN Connect’te de, Diziler bölümünde House of Cards 6. sezon bölümlerine erişilebilecek.

5. sezon bölümleri yayınlandıktan yaklaşık bir buçuk ay sonra Netflix’e gelmişti. Eğer yine benzer bir durum söz konusu olursa, House of Cards 6. sezon bölümleri aralık ayının ortalarında veya sonuna doğru Netflix’te de yayına girebilir. Digiturk abonesi olmayanların o zamana kadar sabretmeleri gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER