EğlenceTeknoloji

Yeni Horizon Zero Dawn için ilk işaret geldi

horizon zero dawn

Horizon Zero Dawn, Sony’nin son birkaç yıl içinde yayınladığı en popüler oyunlar arasında yer alıyor. 2017’de PlayStation 4 sahipleriyle buluşan oyun, şimdiye kadar 10 milyon kopya satmış durumda.

Bu kadar başarılı bir oyunun devamının gelmesine çok şaşırmamak gerekiyor. Geliştirici Guerilla Games tarafından verilen yeni bir iş ilanı, Horizon Zero Dawn’un ikinci oyununun yolda olduğunu gösteriyor.

PlayStation 5’in 2020’nin sonlarında çıkacağı Sony tarafından daha önce açıklanmıştı. Bu durum, Horizon Zero Dawn’un yeni versiyonunun ilk olarak PlayStation 5’te oyuncularla buluşması ihtimalini artırıyor.

Guerilla Games tarafından verilen iş ilanında şu ifadeler yer alıyor: “Guerilla bünyesinde Horizon’da büyüleyici bir çevresel görünüm sunmak için dört ekibimiz bulunuyor. Bu ekiplerden biri verimli ve canlı görünen bitkiler oluşturmak için çalışıyor. Bu nedenle bir ‘Teknik Bitki Ressamı’ arıyoruz.”

Yeni Horizon Zero Dawn PS5’in gücüyle daha etkileyici olabilir

Guerilla Games’in iş ilanına göre; teknik bitki ressamı, oyundaki dünyayı süsleyen bitkilerin oluşturulması için Guerilla bünyesindeki diğer tasarımcılarla birlikte çalışacak.

Horizon Zero Dawn’un görsel zenginliği hâlâ oyuncuları etkilemeyi başarıyor. Yeni oyunun PlayStation 5’in teknik yeteneğinin de etkisiyle bunu biraz daha kuvvetlendirmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER