Eğlence

Çıkışına az kalan Horizon Forbidden West’in temel PS4’te oynanış videosu çıktı

horizon forbidden west ps4

Horizon Forbidden West 18 Şubat’ta çıkıyor. Sony, zamanının çoğunu PlayStation 5’in güçlü yeni nesil donanımında yakında çıkacak olan açık dünya oyununu sergilemekle geçirirken, oyun daha eski PlayStation 4 konsol serisi için de çıkıyor. Oyunun geliştiricisi Guerrilla Games, bunu göstermek için ilk kez, oyunun temel PS4 modelinde çalışan son derece kısa bir önizlemesini gösterdi.

Horizon Forbidden West’in ilk olarak Haziran 2020’de duyurulmasından bu yana, Guerrilla Games neredeyse yalnızca PS5’te, Horizon Zero Dawn‘ın devam oyununun görüntülerini gösterdi. Ocak ayının sonunda çıkan kısa bir blog yazısı ise, PS4 Pro kliplerini gösteriyordu. Ancak temel PS4’te oynanışı şimdiye kadar görmemiştik.

Aslında 22 saniyelik klip, Forbidden West‘in Sony’nin en az güçlü konsolunda nasıl çalışacağına dair en iyi fikri vermiyor. Üstelik grafik açısından yoğun bir parça da seçilmemiş. Ancak 2013’te piyasaya sürülen bir konsolun, yeni nesil halefi için tasarlanmış olan bir AAA amiral gemisi oyununu çalıştırabileceğini ve yine de oldukça harika görünebileceğini bilmek güzel görünüyor.

Horizon Forbidden West oyununun yakında piyasaya sürülmesiyle, oyuncular oyunun eski donanımlarda gerçekte nasıl çalıştığını daha iyi görme imkanını elde edecek. Oyuncular için, oyunun PS4 sürümünü satın almaktan daha iyidir. Bu sürüm PS5 versiyonundan yurt dışında 10 dolar kadar daha ucuzken, ücretsiz PS5 yükseltmesi de bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER