Eğlence

Horizon Forbidden West için Sony’den yeni oynanış videoları

horizon forbidden west pc

Horizon Forbidden West, uzun süredir büyük bir merakla bekleniyor. Oyunun geliştiricisi Guerilla Games, oyunun PlayStation 4 Pro’da oynanışını gösteren kısa videolar paylaştı. Videoların bir hayli kısa olması ve PlayStation 5 ile kaydedilmemiş olması biraz can sıkıcı görünse de, oyunun eski nesil konsollarda da iyi çalışacağını göstermesi açısından önem taşıyor.

Cyberpunk 2077 deneyiminin ardından oyun severler, PS5 için hazırlanan oyunların eski nesil konsollardaki performansından endişe duymaya başlamıştı. Cyberpunk 2077’yi PlayStation 4’te oynayanlar çok sayıda sorunla karşılaşmış ve bu nedenle Sony de kendi mağazasında oyunun PS4 versiyonunun satışını durdurmuştu. Şirket oyunu satın alanlara da paralarını iade etmişti.

Guerilla Games tarafından paylaşılan kısa videolarda Aloy farklı durumlarda görülüyor. Birinde köyde yürürken görülen ana kahraman, bir diğerinde düşmanlarına ok atıyor. İkinci klipte patlamalara ve Aloy’un hızlı hareketlerine rağmen, animasyon pürüzsüz şekilde akıyor.

Horizon Forbidden West, 18 Şubat’ta PlayStation 5 ve PlayStation 4’te oyuncularla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER