Teknoloji

Honor yeni paylaşımlarıyla X50 GT’nin dayanıklılığını vurguluyor

honor x50 gt

Honor X50 GT, 4 Ocak’ta Çin’de gözler önüne çıkacak. Şirket bir süre önce akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağını doğrulamıştı. Honor tarafından yapılan yeni paylaşımlar, X50 GT hakkında yeni detayları gözler önüne seriyor.

Honor, yeni akıllı telefonunun da X50 gibi dayanıklı bir kasaya sahip olduğunu gösteriyor. Şirket telefonun düşmelere karşı olağanüstü bir koruma sağlayacağı belirtiliyor. Telefon, düşmelere karşı SGS’den beş yıldızlı koruma sertifikası alarak bunun sinyalini veriyor. Ekran özellikleri henüz paylaşılmazken, Honor telefonun genel dayanıklılığına ve yapısal bütünlüğüne vurgu yapıyor.

X50 GT’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5800 mAh kapasiteli büyük pili verecek. Honor bu pilin 4 yıl tam kapasite çalışacağının garantisini veriyor. Akıllı telefonun 5100 mm² alanı kaplayan ısı tahliye birimi, sınıfının en büyüğü niteliğinde. Bu birimin üst düzey soğutma verimliliği sağlayacağını belirten Honor, X50 GT’nin termal yönetimi en iyi telefonlardan biri olacağının altını çiziyor.

X50 GT’nin 6.78 inç büyüklüğünde 1.5K çözünürlüklü 120 Hz OLED ekrana sahip olacağı biliniyor. RAM seçenekleri 12 ve 16 GB olan telefonun dahili depolama alanı seçenekleri ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB olarak sıralanacak. Akıllı telefonun Çin’deki başlangıç fiyatının 2000 yuan (8527 TL) olması bekleniyor.

Honor X50 GT, 108 megapiksel ana kamerayla gelecek

Honor X50 GT’de ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Ana kameraya 2 megapiksel sensör eşlik ederken, ön tarafta da 8 megapiksel sensör kullanıcıları karşılayacak. 35W şarj desteği, ekrana entegre parmak izi tarayıcısı, Android 14 ve Magic OS 7.2 kullanıcı arayüzü gibi özelliklere sahip olan telefon, siyah ve gümüş renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER