Teknoloji

Honor X8a 100 megapiksel ana kamera ve 90 Hz ekran ile geliyor

honor x8a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çinli üretici Honor giriş segmenti telefon portföyüne yeni bir cihaz daha ekledi. Honor X8a adını taşıyan bu yeni telefonda 100 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın varlığı dikkat çekiyor.

Akıllı telefonun 6.7 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ çözünürlük sunuyor. Bu ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Kalbindeki MediaTek Helio G88 işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı içinse tek seçenek 128 GB. Bu kapasiteyi genişletmek ise mümkün değil.

X8a’da ana kamera görevini yukarıda da belirttiğimiz gibi 100 megapiksel kamera üstleniyor. 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera bu kamerayı tamamlıyor. Telefonun ön tarafında ise 16 megapiksel çözünürlüklü kamera kullanıcıları bekliyor.

Honor X8a kutusundan Android 12 ve Magic UI 6.1 ile çıkacak

Yazılım tarafında ise Android 12 kullanıcıları karşılıyor. Bu işletim sistemini Magic UI 6.1 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. X8a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 22.5W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh pil veriyor.

honor x8a

Akıllı telefon için siyah, cam göbeği ve gümüş olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. X8a’nın 6 GB RAM’e sahip versiyonu İngiltere’de 220 dolarlık fiyat etiketiyle ön satışa çıktı. Honor X8a 14 Şubat itibarıyla raflarda yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER