Teknoloji

Honor X7b büyük pil, 108 megapiksel kamera ve uygun fiyatla geliyor

honor x7b

Honor X7b ile akıllı telefon portföyüne yeni bir seçenek daha ekledi. Şirketin uluslararası pazar için hazırladığı en uygun fiyatlı telefon olan X7b, büyük bir pille beraber 108 megapiksel ana kamera ve Qualcomm Snapdragon 680 işlemci sunuyor.

Qualcomm Snapdragon 680, sadece LTE desteği olan bir işlemci. Bu da X7b ile 5G şebekesine erişilemeyeceği anlamına geliyor. Akıllı telefonun 6.8 inç büyüklüğündeki LCD ekranının çözünürlüğü 1080p, yenileme hızı ise 90 Hz. Düz ekranın üstündeki yuvarlak delik de 8 megapiksel çözünürlüklü ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun arkasında üç kamera bulunuyor. Bu kameralar iki büyük halkanın içine yerleştirilmiş. 108 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 5 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel çözünürlüklü makro kamera eşlik ediyor.

Honor’un yeni telefonu ihtiyaç duyduğu enerjiyi 6000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Bu pil ile 18 saat boyunca video izlemek, 24 saat boyunca sosyal medyada gezinmek veya 69 saat boyunca internetten müzik dinlemek mümkün oluyor. Pil, telefonun kutusundan çıkan 35W şarj adaptörüyle dolduruluyor.

Honor X7b 6 veya 8 GB RAM ile geliyor

Akıllı telefonun kalbindeki Qualcomm Snapdragon 680 işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 veya 256 GB. Telefon kutusundan Android 13 ve ColorOS 7.2 yüklü olarak çıkıyor.

Honor X7b için gümüş, yeşil ve siyah olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Telefonun başlangıç fiyatı 249 dolar olarak belirlense de, bunun ülkeden ülkeye değişebileceğini belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER