Teknoloji

Honor’dan X40 GT serisine sürpriz ekleme geliyor

honor x40 gt

Honor X40 GT geçtiğimiz yılın ekim ayında tanıtılmıştı. Çinli üretici, aradan neredeyse bir yıl geçmişken bu telefonun yeni bir versiyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Honor X40 GT Racing Edition, 21 Eylül’de gözler önüne çıkacak.

Standart X40 GT için Honor üç farklı renk seçeneği sunmuştu. X40 GT Racing ise iki farklı versiyonla gelecek. Her iki versiyonda da arka panelin ortasından alt kısmına doğru bir şerit uzanacak. Bu şerit, standart modelin “Yarış Siyahı” isimli renk seçeneğinde de mevcuttu. “Matrix AI Vision Camera” yazısı da kamera modülünün etrafına değil, bu şeridin içine yerleştirilmiş.

Honor X40 GT ve X40 GT Racing Edition’ın arasındaki donanımsal farklar konusunda henüz bir paylaşım yapmadı. Ancak Racing Edition’ın e-ticaret sitesi JD.com’daki ürün sayfasında bu modelin 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla geleceği görülüyor. Standart model 8 veya 12 GB RAM seçeneği ve 256 GB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

honor x40 gt racing edition

Honor X40 GT Racing Edition standart versiyondan çok uzaklaşmıyor

Diğer özellikler ise pek farklı olmayacak gibi görünüyor. Honor X40 GT Racing Edition’da da Qualcomm Snapdragon 888 işlemci, Android 12 tabanlı Magic UI 6.1 kullanıcı arayüzü, 6.81 inç 144 Hz Full HD+ LCD ekran gibi özellikler kullanıcıları bekliyor.

Honor X40 GT Racing Edition ihtiyaç duyduğu enerjiyi 66W şarj destekli 4800 mAh kapasiteli pilinden alacak. Kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel makro kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü ve 16 megapiksel ön kamera telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER