Teknoloji

Honor X20 tasarımı sızan fotoğrafla görüldü

honor x10 max

Honor, 16 Haziran’da Çin’in Şanghay şehrinde gerçekleştireceği etkinlikte Honor 50 serisini tanıtacak. Ancak şirketin ajandasındaki duyurular bununla sınırlı kalmayacağa benziyor. Honor X20 de önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Honor X20’ye ait olduğunu söylediği bir fotoğrafı paylaştı. Bu fotoğrafta telefonun arka panel tasarımını görmek mümkün oluyor. X10 5G’ye benzer şekilde üç arka kameraya sahip telefonun kamera adasının şeklinin değişmiş olması dikkat çekiyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstleneceği fotoğraf sayesinde görülüyor. Diğer iki kamera sensörünün özellikleri ise şu an için bilinmiyor. Ancak bu sensörlerden birinin ultra geniş açılı kamera, diğerinin de derinlik sensörü görevini üstlenme ihtimali bir hayli yüksek.

honor x20Honor X20 konusunda henüz resmi bir işaret veya ipucu vermiş değil. Ancak dedikodulara göre, akıllı telefon 6.7 inç büyüklüğünde 120 Hz LCD ekranla gelecek. 4200 mAh pil ve 66W şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Önümüzdeki dönemde Honor X20’le ilgili yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER