Teknoloji

Honor X20 tanıtım tarihi için açıklama geldi

honor x20

Honor X20 SE geçtiğimiz haziran ayında tanıtılmıştı. Şirket bu seriye yakında yeni bir telefon daha ekleyecek. Bir süredir konuşulan Honor X20, 12 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak.

Etkinlik tarihini açıklayan Honor, X20’nin tasarımını görmeyi sağlayan bir görseli de Weibo hesabı aracılığıyla paylaştı. Akıllı telefonun arkasında üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapan yuvarlak bir ada bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor. Ekranın sol üst köşesinde ise iki ön kameranın yerleştirildiği kapsül şeklinde bir delik bulunuyor.

X20 en az iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun parmak izi tarayıcısının sağ kenardaki güç butonuna entegre edildiği görülüyor. Bu da telefonda LCD bir ekran panelinin bulunduğu anlamına geliyor. Ancak bu konudaki kesin bilgi için Honor’un açıklamasını beklemek gerekiyor.

honor x20Honor’dan ekran çözünürlüğü konusunda bir açıklama gelmiş değil. Ancak ekranın yenileme hızının 120 Hz olacağı şimdiden biliniyor.

Honor X20 5G desteği ve 66W şarj desteğiyle gelecek. 12 Ağustos’taki tanıtıma kadar telefonla ilgili yeni bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER