Teknoloji

Honor X20 şimdi de canlı fotoğraflarda görüldü

honor x20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor X20 SE geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Çinli üretici şimdi de X20’yi tanıtmaya hazırlanıyor. Daha önce sızıntılarla görülen Honor X20, şimdi de ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından paylaşılan canlı fotoğraflarda kendisini gösterdi.

Digital Chat Station’ın paylaşımında düz ekranlı telefonların Çin’de hâlâ sevildiği belirtiliyor. Bu nedenle Honor’un X20’de 2.5D kavisli ekrandan vazgeçtiğini ve tercihini düz ekrandan yana kullandığı ifade ediliyor.

Telefonun çift ön kamerasının ekranın sol üst köşesindeki kapsül şeklindeki deliğe yerleştirildiği görülüyor. Parmak izi tarayıcısının fark edilmemesi ise tarayıcının güç butonuna entegre edildiğinin sinyalini veriyor.

Arka panelde ise yuvarlak bir kamera adasına yerleştirilen üç kamera sensörü ve LED flaş göze çarpıyor. Bu tasarım akıllara Huawei Mate 30 serisini ve kısa süre önce tanıtılan Nova 8i modelini getiriyor.

Honor X20 için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak sızıntıların artması, telefonun yakında resmiyet kazanacağını işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER