Teknoloji

Honor X10’un tasarımı ve renk seçeneklerini gösteren yeni fotoğraflar

honor x10 max

Çok yakında beklenen Honor X10 modelinin nasıl bir tasarıma ve görünüme sahip olacağını sızan fotoğraflarla görme fırsatı elde ediyoruz. Aynı zamanda telefonun hangi renk seçenekleriyle geleceği hakkında da fikir sahibi oluyoruz.

Cam ve metal birleşimi gövdeyle geleceği anlaşılan telefonun mavi, turuncu ve siyah olmak üzere üç renk seçeneği bulunacak. Cihazın arkasında üçlü kamera kurulumu var ve “Super Night Vision” yazısı da kameranın gece çekimlerinde iyi sonuçlar sunmaya odaklanacağını gösteriyor.

Honor X10’un 40 megapiksel ana kamerasının RYYB filtresine sahip olduğu düşünülüyor. Bu kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksel makro sensör eşlik edecek. Ne yazık ki, cihazın önden görünümünü gösteren fotoğraflar yok. Ancak diğer görüntüler tepede 16 megapiksel selfie kameraya ev sahipliği yapacak pop-up kamera mekanizmasının varlığını gösteriyor. Bu da telefonun çentiksiz bir ekran deneyimi sunacağı anlamına geliyor.

X10 ile ilgili olarak sözü edilen diğer özellikler arasında 6.63 inç LCD ekran, 6 GB RAM, 64 ve 128 GB depolama alanı seçenekleri, kenara yerleştirilmiş parmak izi sensörü, 4300 mAh kapasiteli pil, 22.5W hızlı şarj, Kirin 820 işlemci ve 5G desteği bulunuyor.

Honor X10 modeli 20 Mayıs tarihinde resmiyet kazanacak. Telefonun kesinleşmiş özelliklerini ve tüm tasarım detaylarını görmek için birkaç gün daha beklememiz gerekecek.

İLGİLİ HABERLER