Teknoloji

Honor X10 Max çift arka kamerayla gelecek

honor x10 max

Honor X10 Max, 2 Temmuz’da düzenlenecek tanıtım etkinliğiyle resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, X10 Max Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA tarafından onaylandı.

Akıllı telefonun 7.09 inç ekran, 5000 mAh pil gibi özellikleri daha önce ortaya çıkmıştı. TENAA’ya sunulan fotoğraflar, telefonun kamera sistemi konusunda önemli bir bilgiyi gözler önüne seriyor. Fotoğraflara bakıldığında X10 Max’in arkasında iki kamera olduğu görülüyor.

X10 Max’in kalbinde MediaTek’in Dimensity 800 işlemcisinin bulunması bekleniyor. TENAA’nın veri tabanında bu konu hakkında bilgi verilmese de, işlemcinin frekans hızının 2.0 GHz olacağı belirtiliyor. Bunun MediaTek’in 5G uyumlu işlemcisiyle örtüştüğünü söylemekte fayda var. 6 veya 8 GB RAM, 64 veya 128 GB dahili depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İddialara göre; Honor X10 Max, 48 ve 2 megapiksel çözünürlüklü arka kameralar taşıyacak. Ön kamera çözünürlüğü ise 8 megapiksel olacak. Arka kamera sisteminin ana kamera ve derinlik sensöründen oluşması beklenirken, bu sistemin sadeliği Honor’un X10 Max’teki önceliğinin büyük ekran deneyimi olacağını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER