Teknoloji

Honor View 30 sızıntısı önemli bir detayı gözler önüne seriyor

honor view 30
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, telefonlarında Google servislerini sunma konusunda sorun yaşamaya devam ediyor. Ancak bu durum, Çinli üreticiyi araştırmaktan ve yeni telefonlar geliştirmekten alıkoymuyor. Bu yaklaşım şirketin alt markası Honor’u da kapsıyor. Honor View 30 için Çin’den gelen son haberler, kullanıcıları nelerin beklediği konusunda küçük ipuçları veriyor.

İddialara ve internete sızan bir fotoğrafa göre, Honor View 30’da kamera delikli bir ekran bulunacak. Ancak bu delik bir değil, iki adet ön kameraya ev sahipliği yapacak.

Honor View 30 ne zaman tanıtılacak?

Sızan fotoğrafa bakıldığında akıllı telefonun ekranının kenarlara doğru hafif biçimde kavis yaptığı görülüyor. Yan çerçeveler hâlâ görünür olsa da, tamamen düz ekrana sahip Honor View 20’ye kıyasla bir gelişimin olduğu rahatlıkla söylenebilir. Ekranın alt çerçevesi de Honor View 20’ninkinden daha ince görünüyor. Üst çerçevenin ise neredeyse yok denecek kadar ince olduğunu söylemekte fayda var.

Honor View serisinin yeni üyelerini genellikle yılın son çeyreğinde tanıtıyor. Dolayısıyla Honor View 30 hakkındaki detayların netleşmesi için biraz daha beklemek gerekiyor. Akıllı telefonun Çin’de Honor V30 adıyla tanıtılacağını ve 5G desteğine sahip olacağını belirtmekte de fayda var.

İLGİLİ HABERLER