Teknoloji

Honor View 11 22 Ocak’ta Paris’te gözler önüne çıkacak

honor view 11

Huawei‘nin alt markası Honor, 2018’in ardından 2019’u da hareketli geçirecek gibi görünüyor. Bu hareketliliğin ilk meyvesi ise Honor View 11 olacağa benziyor.

Honor’un küresel halkla ilişkiler müdürü Bhavya Siddappa, Twitter hesabı aracılığıyla Honor View 11’in tanıtımı için hazırlanan bir görseli paylaştı. Siddapa ilgili paylaşımı daha sonra kaldırsa da, verdiği ipuçlarının internette saklanmasını engelleyemedi. Paylaşılan görselde View 11’in ismi geçmese de, Honor’un 22 Ocak’ta Fransa’nın başkenti Paris’te yeni bir telefonu tanıtacağı görülüyor. Honor View 10 şubat ayının başında tanıtıldığı için takipçisinin ocak ayının sonunda tanıtılması ihtimali de kulağa oldukça mantıklı geliyor.

İlgili görselde Paris’in sembolü Eyfel Kulesi, ince bir telefon çerçevesi içinde gösteriliyor. Bu çerçeve içinde sol üst köşede kalan dolunay ise Honor View 11’in ekranınında ön kamera için bir boşluk bulunacağı konusunda ipucu veriyor.

Bhavya Siddappa, Honor View 11 ile daha önce görülmemiş ölçüde netlikte fotoğraflar çekmenin mümkün olacağını belirtiyor. Bu da kameranın akıllı telefonun öne çıkan özelliklerinden biri olacağını gösteriyor. Bunun doğruluğunu görmek içinse 22 Ocak’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER