Teknoloji

Honor ve Gameloft katlanabilir telefonlarda özel bir Asphalt 9: Legends deneyimi yaşatacak

honor gameloft

Honor, Asphalt 9: Legends’ın özel bir versiyonunu Porsche Design Magic V2 RSR’ye getirmek için oyun geliştiricisi Gameloft ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu versiyon, 120 fps hızında çalışacak ve Magic V2 RSR’nin de dahil olduğu katlanabilir akıllı telefonlardaki büyük ekranlara daha iyi adapte olacak.

Honor konuyla ilgili resmi basın açıklamasında, ortaklığın “katlanabilir ekosistemi karşılıklı inovasyon yoluyla geliştirerek daha önce görülmemiş benzersiz bir deneyim sunacağını” belirtti. Açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Oyun oluşturma sürecini yeniden yapılandırarak, gölgelendirici değiştirme teknolojisini kullanarak, fiziksel dokuları GPU tabanlı kenar yeniden yapılandırma teknolojisiyle yeniden tasarlayarak ve katlanabilir cihazların grafik oluşturma yeteneklerini yapay zeka ile entegre ederek” geniş katlanır ekranda akıcı görseller ve ultra hızlı tepki süreleri sağlanıyor.”

Honor’un ürün serisi başkanı Fei Fang, iş birliğini şu sözlerle değerlendirdi: “Honor, açıklık ve işbirliği yoluyla rekabet gücünü geliştirmeye ve korumaya yönelik devam eden kararlılığıyla katlanabilir ekosistemde kilit bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor. Porsche Design Honor Magic V2 RSR’de oyun deneyimini optimize etmek için Gameloft ile yaptığımız en yeni iş birliği, kullanıcılarımız için en iyi katlanabilir deneyimini yaratma kararlılığımızın bir kanıtıdır. Şirket olarak katlanabilir cihazlar için donanım ve yazılım entegrasyonunu geliştiren işbirliklerini sürdürerek, tüketicilere en ileri teknolojiyi sunan, karşılıklı yarar sağlayan bir ekosistem yaratmayı hedefliyoruz.”

Gameloft: Honor ile sürükleyici bir deneyim geliştireceğiz

Gameloft Küresel İş Geliştirme OEM Başkan Yardımcısı Henry Pan ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Geçmişteki emsaller, katlanabilir akıllı telefonlar için ince ve hafif bir tasarım arayışının çoğu zaman teknolojik performansından ve grafik kapasitesinden ödün verilmesine yol açtığını ve bunun da pazarda daha gelişmiş oyun deneyimleri yaratma konusunda bir boşluğa yol açtığını gösterdi. Honor ile olan iş birliğimiz, küresel oyuncular için Asphalt 9: Legends’ta endüstri lideri bir sürükleyici deneyim sunmak üzere mobil cihazlarda oyun geliştirmedeki uzmanlığımızı Honor’un katlanabilir cihazlardaki yazılım ve donanımın kusursuz entegrasyonu konusundaki deneyimiyle birleştiriyor.”

İLGİLİ HABERLER