Manşetler

Honor V8 ile 12 megapiksel çift arka kamera ucuza geliyor

honor v8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

honor v8Geçen hafta orta segment 5C modelini çıkarmış olan Huawei iştiraki Honor bu sefer de V8 adlı üst sınıf modelle tüketicilerin karşısına çıktı. Honor V8 Android 6.0 ve EMUI 4.1 kullanıcı arayüzüyle yüklü geliyor.

5.7 inç Quad HD ekran, sekiz çekirdekli Kirin 950 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB dahili hafıza gibi başlıca özelliklere sahip olan Honor V8’in 32 GB kapasiteli ve 1080p ekranlı alternatif bir versiyonu daha bulunuyor.

Telefonun arkasında 12 megapiksel, lazer otomatik odaklı çift kamera yer alıyor. Önde de 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci bir kamera mevcut. Parmak izi okuyucusu, Bluetooth 4.2, NFC, USB-C portu da diğer özellikler arasında bulunuyor.

Çift kameralı kurulumları akıllı telefonlarda giderek daha fazla oranda görüyoruz. Honor bu tercihinde Huawei P9’un kamera kurulumunu yansıtıyor ki, böylelikle en son teknolojiyi daha ucuz fiyatlı bir telefonda bulmak mümkün olacak.

honor v8Honor V8’in platin altın, roze altın, şampanya altın ve buzul grisi gibi renk seçenekleri bulunuyor. Bu telefon Çin’de satışa sunuldu. 32 GB versiyonu için yaklaşık 1000 TL; 64 GB versiyonu içinse yaklaşık 1266 TL’ye karşılık gelen bir fiyat belirlenmiş.

İLGİLİ HABERLER