Teknoloji

Honor V40’ın tanıtım tarihi için en somut iddia

honor v40

Honor V40, 2021’in ilk günlerinde tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Normal şartlar altında akıllı telefonun aralık ayında gözler önüne çıkması planlanıyordu. Ancak Huawei ve Honor’un ayrılık süreci nedeniyle telefonun tanıtım tarihinin değiştiği belirtilmişti.

Honor V40’ın tanıtım tarihi konusunda henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Ancak Weibo’da yapılan bir paylaşıma göre, akıllı telefon 12 Ocak’ta tanıtılacak. Bu paylaşımda telefonun bazı özellikleri konusunda da bilgi veriliyor.

Paylaşıma eklenen ekran görüntüsünde telefonda 120 fps beta testinin yapıldığı görülüyor. Bu da Honor V40’ta 120 Hz yenileme hızına sahip bir ekranın bulunacağı iddiasını destekliyor.

York kod adıyla geliştirilen V40, daha önce YOK-AN10 model numarasıyla bazı kayıtlarda boy göstermişti. Bu kayıtlar telefonda 66W hızlı şarj desteğinin bulunacağı daha önce görülmüştü. Telefonun kalbinde de Dimensity 1000+ işlemcinin olacağı söyleniyor.

honor v40Daha önceki sızıntılara göre Honor V40, yuvarlak bir kamera adasıyla gelecek. Bu sistemde ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Telefonun önünde ise ekranın sol üst köşesine yerleştirilmiş çift kamera bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER