Teknoloji

Honor V40 serisinin tanıtımı için yeni erteleme iddiası

honor v40

Honor V40 serisinin aralık ayında gözler önüne çıkması planlanıyordu. Ancak Honor ve Huawei’nin yollarını ayırmasıyla birlikte V40’ın tanıtımı ocak ayına bırakılmıştı. Görünen o ki; bu planda da, küçük de olsa, bir aksaklık yaşanıyor.

Honor’un Huawei’nin bünyesinden çıkmasının ardından Honor CEO’su tarafından yapılan açıklamada, hemen yeni bir telefonun duyurulacağı belirtilmişti. Honor CEO’su bu açıklamada şirketin hayranlarıyla bir araya gelip Honor’un geleceğine dair konuşmayı istediğini de ifade etmişti. Gelen bilgilere göre, bu buluşma 13 Ocak’tan 18 Ocak’a ertelendi.

Söz konusu etkinlikte Honor V40’ın da tanıtılması bekleniyor. Bu da Honor V40’ın tanıtımının bir kez daha ertelendiği anlamına geliyor. Ancak Honor’un forumunda etkinlik tarihi hâlâ 13 Ocak olarak görünüyor.

Honor V40 serisinin üyeleri için ise rezervasyonlar şimdiden başlamış durumda. Burada V40, V40 Pro ve V40 Pro Plus olmak üzere üç telefon için rezervasyon toplanıyor. Fiyatlar için henüz net bir bilgi bulunmasa da, V40 Pro Plus’ın varlığı da şimdiden doğrulanmış oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER