Teknoloji

Honor V40 serisinin tanıtımı için erteleme iddiası

honor v40

Honor V40 serisinin tanıtımı için daha önce çıkan haberlerde aralık ayı işaret edilmişti. Ancak son haberlere göre; yeni bir yapılanmaya giden Honor, V40 serisinin tanıtımını önümüzdeki ocak ayına erteledi.

Honor V ailesinde şimdiye kadar kullanıcıların karşısına iki cihaz çıkarmıştı. Şirketin V40 serisiyle birlikte bu yaklaşımı değiştireceği ve süper zum/periskop lens taşıyan üçüncü bir modeli daha kullanıcılarla buluşturabileceği belirtiyor.

V40 serisinin ocak ayında tanıtılmasının çok büyük bir gecikme anlamına gelmediği söylenebilir. Şirket V10 ve V20 modellerini de aralık ayında tanıtmış ve bu telefonlar ertesi yılın ilk ayında View 10 ve View 20 isimleriyle dünyaya açılmıştı. V30 serisinde ise geçtiğimiz yılın aralık ayında sadece Çin’de bir tanıtım yapılmıştı.

Honor’un Huawei’nin çatısı altından çıktıktan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Bu dönüşümün Honor V40 serisinin küresel çıkışını nasıl etkileyeceği de cevap arayan sorular arasında yer alıyor. Bu soruların cevabının önümüzdeki aya kadar netleşmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER