Teknoloji

Honor V40’ın özellikleri benchmark testiyle doğrulandı

honor v40

Honor V40 serisinin önümüzdeki ay itibarıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Henüz tanıtım tarihi açıklanmasa da, serinin üyelerinden biri şimdiden Game Bench’in benchmark testinden geçti. NWE-AN10 model numarasıyla teste giren telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Görsel yükü ise Mali-G77 MC9 üstlenecek. Bu grafik işlemcisinin 90 fps desteğine sahip olması, ekranın da bu desteği sunma ihtimalini artırıyor.

NWE-AN10 model numarasının Honor V40’a ait olduğu daha önceki sızıntılarla görülmüştü. Ancak bunun standart versiyona mı yoksa Pro versiyona mı ait olduğu belirsizliğini koruyor. Mali-G77 MC9 GPU’nun MediaTek Dimensity 1000+ yonga setin bir parçası olduğu ise bilinenler arasında yer alıyor.

90 fps desteğinin varlığı, en az 90 Hz yenileme hızı ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Honor V40’ta ekranın yenileme hızının 120 Hz olması da ihtimaller arasında sayılıyor. Ancak telefonun benchmark testi sırasında 90 Hz hızını istikrarlı biçimde koruduğuna dikkat çekiliyor.

honor v40Honor V40 için 66W şarj adaptörü daha önce 3C belgelerinde görülmüştü. Bu adaptör Huawei Mate 40 Pro ve Nova 8’de de kullanılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER