Teknoloji

Yeni Honor V30 sızıntısı arka panel tasarımını gösteriyor

honor v30

Honor V30 çok yakında resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefona dair önemli noktalardan bazıları ise şimdiden biliniyor. V30’un önünde ekrandaki deliğe yerleştirilmiş çift kamera bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Telefonun arka kamera sisteminin ise dikdörtgen bir tasarıma sahip olacağı belirtiliyor.

Honor’un kılıf üreticileriyle paylaştığı planlar doğrultusunda hazırlanan kılıf taslağı, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşıldı. Daha önceki sızıntılardan izlerin de görüldüğü taslak tasarımda göze yine ilk olarak dikdörtgen şeklindeki arka kamera sistemi çarpıyor. Parmak izi tarayıcısının telefonun kenara yerleştirilmesi de dikkat çeken unsurlardan biri.

Weibo’da paylaşılan kılıf tasarımı oldukça gerçekçi görünüyor. Ancak yine de taslağın şemalar ve dedikodular doğrultusunda hazırlandığını unutmamak gerekiyor.

Honor V30 Çin dışında View 30 ismiyle satılabilir

Dikdörtgen arka kamera sisteminin tasarımı akıllara Samsung’un Galaxy M30s modelini getiriyor. RGB renkli V harfi ise Honor V20’ye benziyor. Arka paneldeki “AI VISION” etiketi de yine Honor V20’den transfer edilen unsurlar arasında bulunuyor.

Honor V30’la ilgili resmi bilgiler şu an için oldukça sınırlı. Akıllı telefonun kalbinde Kirin 990 yonga set ve 5G desteğinin bulunması bekleniyor. V serisi telefonlarını Çin dışında şimdiye kadar View markası altında piyasaya çıkaran Honor’un bu yaklaşımı V30’da da sürdürmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER