Teknoloji

Honor’un 6000 mAh pil kapasiteli yeni telefonu Play 8T’nin tanıtım tarihi açıklandı

honor play 8t

Honor Play 8T ile akıllı telefon portföyüne yeni bir üye daha ekleyecek. Şirketten verilen bilgiye göre; Play 8T, 18 Ekim’de gözler önüne çıkacak. 6000 mAh pil kapasitesiyle dikkat çeken telefon, 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı seçeneği sunacak. Çift arka kameraya sahip Play 8T’de ana kamera görevini ise 50 megapiksel sensör üstleniyor. Telefonun önünde ise tek bir kamera bulunuyor. Honor tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda Play 8T’nin tasarımını görmek de mümkün oluyor.

Şirketten verilen bilgiye göre, Play 8T’nin ekranının maksimum parlaklık seviyesi 850 nit. Bu değerin Honor Play 50 Plus ile aynı olduğunu belirtmekte fayda var. Bu iki telefonun tasarımları farklı olsa da, aynı bileşenleri taşıyorlar. İki telefondan birinin çevrimiçi ortamda diğerinin ise fiziksel mağazalarda satılmasının muhtemel olduğu söyleniyor.

Honor bu yaklaşımı daha önce de uygulamıştı. Söz konusu iki telefonun selefleri Honor Play 7T ve Honor Play 40 Plus da birbirleriyle aynı telefonlardı. İki telefon arasındaki farklardan biri işlemci adı gibi görünse de, aslında ikisi de aynı Dimensity ürünüydü.

honor play 8t

Honor Play 8T için ne kadar ödemek gerekecek?

Honor Play 50 Plus, Çin’de 1399 yuan (5366 TL) karşılığında satışa sunulmuştu. Bu da Honor Play 8T’nin de benzer bir fiyatla satılacağı anlamına geliyor. Ancak kesin fiyatı öğrenmek için bir gün daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER