Manşetler

Honor Play 8 giriş seviyesinde fiyat rekabetini kızıştıracak

honor play 8
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei‘nin alt markası Honor, akıllı telefon portföyünü yeni cihazlarla genişletmeyi sürdürüyor. Portföyün en yeni üyesi, Honor Play 8 adını taşıyor. Honor’un yeni telefonu; giriş seviyesi özellikleri, çok uygun bir fiyat karşılığında sunmasıyla dikkat çekiyor.

Honor Play 8’in kalbinde Helio A22 yonga set bulunuyor. Tek bir arka kameraya sahip olan telefonda, 5.71 inç büyüklüğünde bir LCD ekran mevcut. Görüntü oranı 19:9 olan ekran, HD+ çözünürlük sunuyor. Bu ekranın üstünde su damlası şeklinde bir çentik de bulunuyor.

Akıllı telefonun arkasındaki 13 megapiksel çözünürlüklü kamera, f/1.8 diyafram genişliğine sahip. Bu kamera, HDR desteği gibi çeşitli özellikleri bünyesinde barındırıyor. Telefonun önünde ise f/2.2 diyafram genişlikli, 5 megapiksel çözünürlüklü kamera mevcut. Honor, ön kamerayı yüzle kilit açma özelliğini sunmak için de kullanıyor. Akıllı telefonda parmak izi tarayıcısı bulunmadığını belirtmekte de fayda var.

honor play 8Honor Play 8’de Helio A22’ye 2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. MicroSD kart desteği sayesinde dahili depolama alanının üstüne 512 GB daha eklenebiliyor. Telefonun üçlü bir yuvaya sahip olduğunu ve microSD kartın çift SIM kart kullanımına engel olmadığını da vurgulamak gerekiyor.

Honor Play 8, kutusundan Android Pie yüklü olarak çıkıyor. Android Pie’ı EMUI 9.0 kullanıcı arayüzü tamamlıyor. Telefona enerjisini veren 3020 mAh pil, micro USB girişi üzerinden dolduruluyor ve hızlı şarj desteği sunmuyor.

Honor Play 8, Çin’de 599 yuan (499 TL) karşılığında satılacak. Telefon için siyah ve mavi olmak üzere iki seçenek sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER