Teknoloji

Honor Play 5 sızıntıları tasarımı ve özellikleri gösteriyor

honor play 5

Honor Play 5, önümüzdeki dönemde resmiyet kazanması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefona dair sızıntılar da son zamanlarda ivme kazanmış durumda. Honor Play 5’e ait olduğu söylenen bir görseli paylaşan GSMArena sitesi, telefonun 64 megapiksel kamera ve 66W hızlı şarj desteğiyle geleceğini açıklamıştı. Ünlü duyumcu Digital Chat Station da telefonun özellikleri konusunda detaylı bilgiler verdi.

Honor Play 5’in kalbinde MediaTek’in Dimensity 800U işlemcisi bulunacak. 6.53 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü OLED ekranın üstündeki çentik, telefonun ön kamerasına da ev sahipliği yapacak. Honor Play 5’in arka panelinde parmak izi tarayıcısının görülmemesi ve telefonun OLED panele sahip olması, parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirildiğinin ipucunu veriyor.

Akıllı telefonun arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. 64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü tamamlıyor. 7.46 mm. kalınlığındaki telefonun tartıda 178 gram çekeceği belirtiliyor.

Honor Play 5, 3800 mAh kapasiteli bir pile sahip. Bu pil USB-C girişi üzerinde doldurulacak. Önümüzdeki günlerde telefona dair yeni bilgilerin ortaya çıkması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER