Teknoloji

Honor Play 4 serisine yeni bir üye daha katılıyor

honor play 4 pro

Honor Play 4 ve Play 4 Pro modelleri bu ayın ilk günlerinde resmiyet kazanmıştı. Çinli üretici, fazla vakit kaybetmeden bu ikilinin yanına yeni bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor. Bu yeni cihaz Honor Play 4e adıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Honor Play 4e’ye ait ve resmi gibi görünen bir tanıtım afişi, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da görüldü. Burada hem telefonun teknik özellikleri hem de tasarımı hakkında fikir edinmek mümkün oluyor.

Honor Play 4e’de 6.39 inç büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Bu ekranın sol üst köşesindeki delikte telefonun ön kamerası yer alıyor. Akıllı telefonun arkasında ise üçlü bir kamera sistemi görülüyor. Ana kamera görevini 13 megapiksel kameranın üstleneceği belirtilirken, diğer iki kameranın özellikleri belirsizliklerini koruyor.

honor play 4e

Honor Play 4e’nin kalbinde Kirin 710A işlemcinin bulunacağı, bu işlemciye de 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Bu versiyonun Çin’de 1000 yuanın (969 TL) altında bir fiyat altında satılacağı; ancak telefonun başka bellek ve depolama alanı seçeneklerinin olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Honor Play 4e, 4000 mAh kapasiteli pille gelecek. Bu pilin şarj hızı şu an için bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde telefona dair daha fazla detay öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER