Teknoloji

Honor’dan yeni tablet: Pad X9 tanıtıldı

honor pad x9

Honor Pad X9 ile tablet ailesine yeni bir üye daha ekledi. Çin’de Pad X8 Pro adıyla kullanıcıların karşısına çıkan tabletin odak noktasında multimedya içerik tüketimi bulunuyor. 11.5 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekran sRGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor. 2000 x 1200 piksel çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı da ekranın özellikleri arasında yer alıyor.

Pad X9’da toplam altı adet hoparlör bulunuyor. Bunlar sol, sağ ve alt kenarlara yerleştirilmiş. Alt kenarlardaki hoparlörler sesin oda içinde dolaşmasını sağlıyor ve 360 derecelik bir ses deneyimini mümkün kılıyor. Bu deneyim Honor Histen ses teknolojisiyle destekleniyor.

Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 685 işlemci bulunuyor. Android 13 ve MagicOS 7.1 kullanıcı arayüzüyle gelen tablet, Google Kids Space desteği de sunuyor. Ön yüklü şekilde sunulan Family Link uygulaması ise anne ve babaların çocukların ekran süresini rahatlıkla kontrol etmesini mümkün kılıyor. Honor Connect ise cihazlar arasında bildirim ve dosya paylaşımını kolaylaştırıyor. 6.9 mm kalınlığındaki tablet, tartıda 495 gram çekiyor. İhtiyaç duyulan enerjiyi ise 7250 mAh kapasiteli pili veriyor.

honor pad x9

Honor Pad X9 için ne kadar ödemek gerekiyor?

Honor Pad X9 için sadece 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneği sunuluyor. Tablet kıta Avrupa’sında 250 avro, İngiltere’de ise 180 pound karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER