Teknoloji

Honor Pad 8 tablet tanıtıldı: 12 inç ekran, Snapdragon 680 işlemc

honor pad 8

Honor Pad 8 adını taşıyan yeni tabletini gözler önüne çıkardı. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Pad V7‘nin takipçisi olan tablette 12 inç ekran, Qualcomm imzalı bir işlemci ve opsiyonel sunulan fiziksel klavye mevcut.

Pad 8’in IPS LCD ekranı 2000 x 1200 piksel çözünürlük sunuyor. Bu ekranı saran çerçeve oldukça ince. Üst çerçevede 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor. Arka tarafta da 5 megapiksel bir kamera kullanıcıları bekliyor.

Tabletin kalbinde Qualcomm Snapdragon 680 işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 4, 6 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı içinse tek seçenek 128 GB. Honor’un microSD kart desteğinden bahsetmemesi, tablette bu desteğin mevcut olmadığını gösteriyor.

honor pad 8Honor Pad 8’in odak noktasında multimedya içeriklerinin tüketimi bulunuyor. Magic UI 6.1 kullanıcı arayüzü 6 binden fazla uygulama için bölünmüş ekran desteği sağlıyor. Araç takımları, yüzen pencereler ve tableti bazı Honor markalı telefonlara bağlayabilme gibi imkanlar da kullanıcılara sunuluyor.

Honor’un yeni tableti tartıda 520 gram çekiyor. Tabletin kasasının kalınlığı ise 6.9 milimetre. Pad 8’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 22.5W şarj desteğine sahip 7250 mAh kapasiteli pil veriyor.

honor pad 8Honor Pad 8 için beyaz, mavi ve yeşil olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Tablet Çin’de 1499 yuandan (3939 TL) başlayan fiyatlarla satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER