Teknoloji

Honor MWC 2022 etkinliğinin duyurusunu yaptı

honor mwc 2022

2022 Mobil Dünya Kongresi (MWC 2022) bundan tam bir ay sonra İspanya’nın Barselona şehrinde başlayacak. Kongre kapsamında pek çok şirket özel fiziksel etkinlikler gerçekleştirecek. Bu şirketlerden biri olan Honor, MWC 2022 kapsamında düzenleyeceği etkinliğin duyurusunu yaptı.

28 Şubat’ta başlayacak olan MWC 2022, 3 Şubat’ta sona erecek. Honor, kongre kapsamındaki fiziksel etkinliğini açılış günü olan 28 Şubat’ta gerçekleştirecek. Etkinlik yerel saatle 13:00, Türkiye saat 15:00’da başlayacak.

Honor’un etkinlik için hazırladığı web sayfasında “The Power of Magic” (Sihrin Gücü) ifadesi göze çarpıyor. Bu da akıllara etkinlikte Honor’un Magic serisiyle ilgili bir duyurunun yapılması ihtimalini getiriyor. Şirketin seriiye yeni bir cihaz eklemesi veya katlanabilir Magic V’nin küresel lansmanını gerçekleştirmesi olasılıklar arasında bulunuyor.

Honor, MWC 2022 etkinliğinde yeni bir MagicBook dizüstü bilgisayarı tanıtabilir veya bir tabletin duyurusunu yapabilir. Bu konuda daha net bilgi sahibi olmak için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER