Teknoloji

Honor Magic V 50 megapiksel ana kamerayla gelecek

honor magic v

Honor Magic V katlanabilir telefonla ilgili paylaşımlar ve haberler bir süredir artmış durumda. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, bunlara bir yenisini daha ekledi. Söz konusu paylaşım, akıllı telefona dair daha önce bilinmeyen bazı detayları da gözler önüne seriyor.

Digital Chat Station, akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunacağı bilgisini bir kez daha tekrarlıyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 12 ile çıkacağı bilgisi de yeniden veriliyor.

Merak edilen yeni bilgiler ise telefonun kamerası, şarj hızı ve ekranlarıyla ilgili. Akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtildi. 66W hızlı şarj desteği de paylaşılan özellikler arasında bulunuyor.

Honor Magic V’nin büyük iç ekranının sağ üst köşesinde ön kameranın yerleştirileceği bir kameranın bulunacağı belirtiliyor. Dış ekranda ise kameranın orta üst kısımda olduğu ifade ediliyor. Ana ekranın yenileme hızının 120 Hz, dış ekranın yenileme hızının ise 90 Hz olduğu da Digital Chat Station tarafından verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Honor Magic V hakkındaki sızıntıların ve resmi paylaşımların yeni yılla birlikte biraz daha artması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER