Teknoloji

Honor 23 Kasım’da katlanabilir Magic Vs’i tanıtacak.

honor magic vs

Honor’un yeni katlanabilir telefonunu 23 Kasım’da tanıtacağı biliniyordu. Bu telefonun Magic 5 adıyla resmiyet kazanması bekleniyordu. Çinli şirket bir açıklama yaparak cihazın resmi adının Honor Magic Vs olduğunu duyurdu.

Magic Vs’in tanıtım etkinliği 23 Kasım’da Türkiye saatiyle 09:30’da başlayacak. Katlanabilir telefonun uluslararası pazara daha sonra açılacağı Honor’un Avrupa başkanı tarafından doğrulanmıştı.

Honor’dan etkinlik duyurusu için yapılan paylaşım, Magic Vs’in tasarımı hakkında fikir edinmek mümkün oluyor. Magic Vs’in selefinden farklı olarak düz kenarlara sahip olduğu göze çarpan ilk değişikliklerden biri.

Görselde katlanabilir telefonun arka paneli görünmüyor. Ancak ekran üzerindeki yuvarlak deliğe yerleştirilmiş ön kamera fark ediliyor.

Honor Magic Vs Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek

Magic Vs için yapılan resmi paylaşımlarla sunulan bilgiler bunlarla sınırlı. Şirketin önümüzdeki dönemde yeni paylaşımlarla telefon üzerindeki gizem perdesini biraz daha aralaması bekleniyor.

Honor Magic Vs hakkındaki dedikodu çarkı son iki aydır biraz yavaşlamış durumda. Dolayısıyla telefonun özellikleri hakkında pek fazla şey bilinmiyor. Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci taşıyacağı söylenen telefon, teknik anlamda “orta seviye” iyileştirmeler sunacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER