Teknoloji

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Magic V2’nin tanıtım tarihi ortaya çıktı

honor magic vs honor magic v2

Honor’un ilk katlanabilir telefonu Magic V, 2022’nin ocak ayında piyasaya çıkmıştı. Şirket yılın ikinci yarısında da tasarımda küçük değişiklikler yaparak Magic Vs’i duyurmuştu. Bu serinin yeni üyesi de yakında kullanıcılarla buluşacak gibi görünüyor. İddialara göre; Honor Magic V2, 12 Temmuz’da resmiyet kazanacak.

Telefonun hem Snapdragon 8 Plus Gen 1 hem de Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili versiyonlarının olacağı söyleniyor. RAM seçeneklerinin 16 GB’a, depolama alanı seçeneklerinin ise 512 GB’a kadar uzanacağı iddia ediliyor. 108 megapiksel ana kamera ve 50W kablosuz şarj destekli 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Magic V2’nin ana ekranıyla ilgili detaylar hâlâ sınırlı. Ancak Honor’un bu ekranda bir LPTO panel kullanması ve yenileme hızının da 90 Hz olması bekleniyor.

Honor Magic V2’den önce X50’yi tanıtacak

Honor Magic V2’den bir hafta önce X50 modelini gözler önüne çıkaracak. Geçtiğimiz sonbaharda tanıtılan X40’ın takipçisi olan telefonun 5 Temmuz’da resmiyet kazanması bekleniyor. Snapdragon 6 Gen 1 işlemci, 16 GB’a kadar uzanan RAM ve 512 GB’a kadar uzanan depolama alanı seçenekleri telefonun özellikleri arasında sayılıyor. 6.78 inç AMOLED ekran, 108 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik sensörü, çift ön kamera ve 35W şarj destekli 5000 mAh pil de X50’de kullanıcıları beklediği iddia edilen diğer özellikler.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER