Teknoloji

Honor katlanabilir telefonunun adını açıkladı

honor magic v

Honor’un “Magic X” veya “Magic Fold” anılan ilk katlanabilir telefonunun 2021’in dördüncü çeyreğinde resmiyet kazanabileceği uzun süredir konuşuluyordu. Konuyla ilgili dedikodular sonunda nihayete erdi. Çinli üretici, katlanabilir telefonun Honor Magic V adıyla yakında gözler önüne çıkacağını duyurdu.

Pek çok akıllı telefon üreticisi gibi, Honor da Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili cihazlar çıkaracağını açıklamıştı. Şirket katlanabilir telefonunda da bu işlemciyi kullanacağını belirtmişti. Söz konusu cihazın Magic V mi yoksa başka bir katlanabilir telefonun mu olduğu ise belirsizliğini koruyor.

Honor’un katlanabilir telefonuyla ilgili bilinenler şu an için oldukça sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde telefona dair detayların artması ve yeni paylaşımların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Honor Magic V ile giderek kalabalıklaşan katlanabilir telefon pazarında yerini alacak. Samsung’un öne çıktığı bu kategoride Huawei de P50 Pocket ile seçeneklerini artırmaya hazırlanıyor. Oppo da kısa süre önce Find N ile rekabette yerini almıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER