Teknoloji

Honor Magic V Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili ilk katlanabilir telefon olacak

honor magic v

Honor Magic V adını taşıyacak ilk katlanabilir telefonu için paylaşımlar yapmaya başlamış durumda. Şirket telefonun Magic V adını taşıyacağını, amiral gemisi sınıfında olacağını ve yakında tanıtılacağını duyururken, başka detay vermedi.

İnternete sızan bir sunum, Magic V hakkında biraz daha net fikirler edinmeyi sağlıyor. Söz konusu sunum, akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisini taşıyacağını doğruluyor. Magic V, “Snapdragon 8 Gen 1 işlemciye sahip ilk katlanabilir telefon” unvanının da sahibi olacak. Bu grubun 2022’de kalabalıklaşacağı şimdiden rahatlıkla söylenebilir.

Söylentilere göre, Magic V için resmi duyuru önümüzdeki ay yapılacak. Ancak Honor’un tanıtım öncesinde ilk katlanabilir telefonuyla ilgili daha fazla paylaşım yapması bekleniyor.

honor magic vHonor Magic V, büyük ihtimalle 6.5 inç büyüklüğünde bir dış ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefon açıldığında ekranın büyüklüğü 8 inçe çıkacak. Her iki panelin de BOE tarafından üretileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER