Teknoloji

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Magic Flip şubat ayı bitmeden tanıtılabilir

honor magic flip

Honor‘un istiridye kabuğu tasarımına sahip ilk katlanabilir telefonunu yakında gözler önüne çıkarması bekleniyor. Yeni bir sızıntı, Honor Magic Flip adını taşıyacağı söylenen katlanabilir telefonun tanıtım tarihine ve tasarımına ışık tutuyor.

Daha önce çıkan haberlerde Magic Flip’in Çin’de Bahar Festivali olarak tanımlanan dönemin hemen sonrasında tanıtılabileceği belirtilmişti. Aynı iddia, Weibo’da yapılan bir paylaşımda da doğrulandı. Magic Flip’in 10-17 Şubat tarihleri arasındaki Bahar Festivali’nden sonra 22 Şubat itibarıyla resmiyet kazanacağı iddia ediliyor.

Bu paylaşımdaki görselde telefonun arka panelini bir hayli bulanık şekilde görmek mümkün oluyor. Bulanıklığa rağmen, arka paneldeki iki büyük halka rahatlıkla fark ediliyor. Söz konusu halkalardan birinde LED flaşın bulunduğu da anlaşılırken, diğerinin kapak ekranını temsil ediyor olabileceği düşünülüyor. Bu da akıllara Honor’un eski çatı şirketi Huawei’nin katlanabilir telefonlarını getiriyor.

honor magic flip

Honor Magic Flip çift hücreli 4500 mAh pille gelecek

Daha önceki sızıntılar sayesinde Magic Flip’in pil kapasitesi de ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonda 4500 mAh kapasiteli çift hücreli bir pilin bulunması bekleniyor. Bunlardan birinin 2420 mAh, diğerinin ise 1980 mAh kapasiteli olacağı söyleniyor.

Honor Magic Flip hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Mevcut bilgilerin de henüz doğrulanmadığını belirtmek gerekiyor. Ancak önümüzdeki dönemde katlanabilir telefona dair daha fazla sızıntıyla karşılaşmak sürpriz olabilir.

İLGİLİ HABERLER