Teknoloji

Honor Magic 6 ve Magic 6 Pro’nun tüm renk seçenekleri ortaya çıktı

honor magic 6 pro

Honor Magic 6 serisi önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım sürerken, Magic 6 ve Magic 6 Pro modelleri şirketin internet sitesinde boy göstermeye başladı.

Görseller Magic 6 Pro’nun 100x yakınlaştırma (10x optik olmak üzere) özelliğine sahip olacağını gösteriyor. Magic 6 ise sadece 50x dijital yakınlaştırma yapabilecek. Bu modelde periskop kameranın bulunmayacağı da görseller sayesinde anlaşılıyor.

Görseller Magic 6 Pro’nun çift ön kameraya, Magic 6’nın ise tek bir ön kameraya sahip olacağını doğruluyor. Honor’un internet sitesinde henüz telefonların özellikleriyle ilgili bilgi verilmiyor.

Honor Magic 6 serisinde Porsche Design modeli de olacak

Honor’un önümüzdeki hafta gerçekleştireceği iki günlük etkinlikte tanıtılması beklenen Magic 6 ve Magic 6 Pro’ya Magic 6 Porsche Design modelinin de eşlik etmesi bekleniyor. Üç telefonun da kutularından aynı etkinlikte duyurulması öngörülen MagicOS 8.0 kullanıcı arayüzüyle çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

  • honor magic 6

Honor Magic 6 serisinin tanıtılacağı etkinlik için henüz resmi bir takvim yayınlanmış değil. Dolayısıyla kesin tanıtım tarihi konusunda bir şey söylemek zor. Ancak şirketin internet sitesinde Magic 6 modelleri için ön siparişin 11 Ocak’ta yerel saatle 22.00’da başlayacağı bilgisi yer alıyor. Dolayısıyla tanıtım etkinliğinin de akşam saatlerinde gerçekleştirilmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER