Teknoloji

Honor Magic 6 sızıntısı telefonun farklı renk seçeneklerini gösteriyor

honor magic 6 pro

Honor Magic 6 serisi 10 ve 11 Ocak tarihinde Çin’de gerçekleşecek iki günlük bir etkinlikle tanıtılacak. Seride Magic 6, Magic 6 Porsche Design ve Magic 6 Pro modellerinin bulunacağı şimdiden biliniyor. Çin’de rezervasyonları şimdiden açılan telefonlar arasında yer alan Honor Magic 6 Pro, yeni bir sızıntıda daha boy gösterdi.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Magic 6 Pro’nun stüdyo dışı bir ortamda çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Bu fotoğraflarda telefonu mor ve yeşil renk seçenekleriyle görmek mümkün olurken, üç arka kameranın üçgen şeklinde ve çift LED flaşla birlikte yerleştirildiği yuvarlak arka kamera modülü de bir kez daha dikkat çekiyor. Sağ kenarında ses kontrol tuşları ve güç butonu bulunan telefonun kavisli ekranının üstündeki kapsül şeklindeki delik ise çift ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Magic 6 Pro için daha önce yapılan bir paylaşım da akıllı telefonun kamera modülünde çift LED flaşın ve mikrofonun olduğu görülmüştü. 100x zum yapabilen kameraya sahip telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılırken, MagicOS 8.0 kullanıcı arayüzü ve 100W şarj desteği de telefonun bilinen özellikleri arasında yer alıyor.

honor magic 6 pro

Honor Magic 6 Pro için yeni paylaşımlar bekleniyor

Honor Magic 6 Pro’nun önünde ise ana kamera görevini 12 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera üstlenecek. Bu kameraya Uçuş Süresi (ToF) sensörünün eşlik edeceği ve böylelikle yüz tanıma deneyiminin iyileştirileceği belirtiliyor. Gelecek haftaki tanıtımdan önce Magic 6 Pro hakkında yeni bilgilerin paylaşılması bekleniyor.

honor magic 6 pro
İLGİLİ HABERLER