Teknoloji

Honor Magic 6 serisinde üç farklı modele yer verecek

Honor Magic 5 Ultimate honor magic 6

Honor Magic 6 serisi altında sunacağı yeni amiral gemisi telefonları üstünde çalışıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından verilen bilgiye göre, seride üç telefon kullanıcıların karşısına çıkacak. Bunlar Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate olacak. Şirketin aynı zamanda Porsche Design modeli üzerinde çalıştığı belirtilirken, bunun Ultimate versiyonun yerini alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

Ünlü duyumcunun paylaşımına göre, serinin tüm üyeleri oval bir kesiğin üstüne yerleştirilmiş çift ön kamerayla gelecek. Telefonların “orta boy”, “büyük boy” ve “ekstra büyük boy” olacağı belirtilirken, ilk iki modelde yuvarlak arka kamera modülüne yer verileceği ifade edildi.

En büyük modelde ise yuvarlak ve dikdörtgen arası görünen bir arka kamera modülü olacak. Honor, Magic 5 Ultimate modelinde de benzer bir tasarımı tercih etmişti. Bu modelin “yeni Porsche Design” mı yoksa tamamen farklı bir akıllı telefon mu olacağı ise belirsizliğini koruyor.

1960’lı yıllarda ilk Porsche 911 spor otomobilini tasarlayan kişi tarafından kurulmuş bir tasarım stüdyosu olan Porsche Design, mobil cihaz dünyasında uzun süredir boy gösteriyor. 7 yılı aşkın bir zaman boyunca Huawei ile çalışan şirket, daha öncesinde BlackBerry ile de iş birliği yapmıştı.

Honor Magic 6 serisiyle Huawei’nin izinden gitmeye devam edebilir

Honor Magic 6 serisinde Porsche Design modeline yer vermesi durumunda eski sahibi Huawei’nin izinden gittiğini gösteren bir adım daha atmış olacak. Şirket hâlihazırda Çin’de akıllı telefon pazarının zirvesinde yer alıyor. Huawei de uzun süre boyunca bu koltukta oturmuştu.

İLGİLİ HABERLER