Teknoloji

Honor’dan Magic 6 Pro için yeni paylaşım geldi

honor magic 6 pro

Honor, 10-11 Ocak tarihlerinde gerçekleştireceği iki günlük etkinlikte hem Magic 6 serisi akıllı telefonlarını hem de Magic OS 8.0 kullanıcı arayüzünü tanıtacak. Magic 6 serisinde standart modelin yanı sıra Magic 6 Pro ve Porsche Design versiyonlarının bulunması bekleniyor. Üç cihaz hakkında da pek çok sızıntı etrafta dolaşırken, Weibo’da yapılan resmi bir paylaşım sayesinde Honor Magic 6 Pro’nun ön panelini görmek mümkün oluyor.

Paylaşılan görselde göze ilk olarak ekranın orta üst kısmındaki kapsül şeklindeki delik çarpıyor. Dört tarafa doğru kavis yapan ekranın etrafındaki çerçevelerin oldukça ince olması da dikkat çeken bir diğer unsur oluyor. Güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının sağ kenara yerleştirilmiş olması da hemen fark ediliyor. Paylaşılan görsel, bunlar dışında bir detay göstermiyor.

Magic 6 Pro’nun arkasında yuvarlak bir kamera modülünün bulunması ve sensörlerin bu modüle üçgen şeklinde yerleştirilmiş olması bekleniyor. Dedikodulara göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü 1 inç OV50K sensör üstlenecek. Ana kameraya ultra geniş açılı sensör ve telefoto kamera eşlik edecek. 2K ekran çözünürlüğü ve 3D yüz tanıma özellikleri de sunması beklenen Magic 6 Pro’nun IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı söyleniyor.

Honor Magic 6 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 ile gelecek

Honor Magic 6 Pro’nun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunması bekleniyor. Çift yönlü uydu iletişimi desteği, 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER