Teknoloji

En yeni Honor Magic 6 Pro sızıntısı farklı bir tasarımı gösteriyor

honor magic 6 pro

Honor’un Magic 6 serisi yakında resmen gözler önüne çıkacak. Seriyle ilgili sızıntılara son olarak serinin üyelerinden birini kanlı canlı şekilde gösteren ilk fotoğraf eklendi. Weibo’da paylaşılan ve Honor Magic 6 Pro’ya ait olduğu belirtilen fotoğraf, Honor’un Magic 5 Pro’nun tasarımından pek uzaklaşmadığını gösteriyor.

Akıllı telefonun arkasındaki yuvarlak kamera modülünde üçgen şeklinde dizilmiş üç kamera sensörü bulunuyor. Üstte duran sensörde periskop lensin bulunduğu belirtilirken, görsele bakıldığında kamera sensörleri arasındaki “100x zoom” yazısı da fark ediliyor. Söz konusu görseli paylaşan Weibo kullanıcısı, kamera tasarımını daha iyi açıklamak için bir hayran tarafından hazırlanan taslak tasarımı da paylaştı.

Paylaşılan son görsel, telefonun tasarımıyla ilgili olarak daha önce sızan görsellere biraz daha şüpheyle yaklaşılmasına neden oluyor. Yeni görüntüler, Honor’un cesur bir hamle yapma ihtimalinin düşük olduğunu ve büyük olasılıkla incelikli şekilde hazırlanmış mevcut tasarıma bağlı kalacağını gösteriyor. Değişikliklerin Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve kameralarla sınırlı kalması muhtemel görünüyor.

honor magic 6 pro

Honor Magic 6 Pro ocak ayında tanıtılacak

Honor Magic 6 Pro’da OmniVision’ın OV50K kamera sensörünün bulunacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Şirketten daha önce yapılan açıklamada, 2024’ün ocak ayında Porsche Design ile birlikte tasarlanan bir telefonun çıkacağı da belirtilmişti. Bu da Magic 6 serisinin ocak ayında tanıtılacağı anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER