ManşetlerTeknoloji

Honor Magic 6 Porsche Design için resmi paylaşım geldi

honor magic 6 porsche design

Honor ve Porsche Design iş birliğinin duyurusu geçtiğimiz hafta yapılmıştı. Bu iş birliğinin ilk meyvesinin ne olacağı da ortaya çıktı. Honor Magic 6 Porsche Design, büyük ihtimalle önümüzdeki yılın ilk ayında resmiyet kazanacak.

Porsche Design iş birliğiyle tasarlanan ilk telefon hakkında ipucu veren görsel, pek çok Honor yöneticisi tarafından Weibo’da paylaşıldı. Paylaşım yapan isimler arasında markanın pazarlama şefi olan Harrison Jiang da bulunuyor.

Söz konusu görsel telefon hakkında net bir fikir edinmeye pek yardımcı olmuyor. Sadece kullanıcıları kavisli ekrana sahip büyük bir cihazın beklediği anlaşılıyor. Arka planda da en yeni Porsche 911 yer alıyor. Böylelikle unutanlar veya farkında olmayanlar için Porsche ve Porsche Design arasındaki bağlantı da bir kez daha hatırlatılmış oluyor.

Honor Magic 6 Porsche Design ile iki model daha tanıtılacak

Honor Magic 6 Porsche Design’ın Magic 6 serisindeki üç telefondan biri olması bekleniyor. Magic 6 ve Magic 6 Pro da serinin üyeleri arasında sayılıyor. Honor’un bu seride Snapdragon 8 Gen 3 işlemciye ve yeni kameralara yer vereceği şimdiden biliniyor. Honor’dan ilk paylaşımın gelmesi, önümüzdeki haftalarda yenilerinin de bekleneceğini gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER