Teknoloji

Honor Magic 6 serisinin açılışını Magic 6 Lite ile yaptı

honor x9b

Honor Magic 6 Lite, Magic 6 serisinin ilk üyesi olarak sessiz sedasız resmiyet kazandı. Bir süre önce tanıtılan Honor X9b‘nin yeniden isimlendirilmiş bir versiyonu niteliğindeki telefon, tamamen aynı tasarım ve Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Magic 6 Lite’ta 6.78 inç büyüklüğünde kavisli AMOLED ekran bulunuyor. 2652 x 1220 piksel çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı 120 Hz. Akıllı telefonun 108 megapiksel çözünürlüklü ana kamerasına 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera eşlik ediyor.

Honor’un İtalya sitesinden yapılan paylaşıma göre, Magic 6 Lite’ta Snapdragon 6 Gen 1 işlemciyi 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı tamamlıyor. Akıllı telefon kutusundan Android 13 üstüne kurulu Magic UI 7.2 kullanıcı arayüzüyle çıkarken, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 35W şarj destekli 5800 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

honor magic 6 lite

Honor Magic 6 Lite üç renk seçeneğiyle geliyor

Honor Magic 6 Lite için Gece Yarısı Siyahı, Zümrüt Yeşili ve Gün Doğumu Turuncusu adını taşıyan üç renk seçeneği sunuluyor. Akıllı telefonun fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi konusunda henüz bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER